مرکز تخصصی سفر به هند ( تور هند ) به پشتوانه بیش از دو دهه تجربه مدیران خود در حوزه گردشگری ( علی الخصوص تور هند ) و با در اختیار داشتن کاملترین بانک اطلاعاتی درباره کشور هند و همچنین در زمینه برگزاری تور هند شرایطی را برای عزیزانی که در تور هند ثبت نام کرده اند به وجود آورده تا این عزیزان و علاقمندان در طی تور هند با آرامش خیال و رضایت خاطر کامل سفری به یادماندنی را تجربه کنند. بنابراین در این قسمت برای آشنایی بیشتر دوستان و عزیزانی که درتور هند ثبت نام کرده اند به بررسی دین مسیحیت و سیک در کشور هند می پردازیم.
دین مسیحیت برای اولین بار در کرالا وارد شد. عده ای معتقدند که مسیحیت را شخصی به نام توماس در قرن چهاردهم، به هند آورده و عده ای دیگر معتقدند که دین مسیح را اولین بار مسیحیان نسطوری که از ایران آمده بودند در قرن پنجم میلادی به آن سرزمین آورده اند. مارکوپولو که در سال ۱۲۹۳ از کرالا دیدار کرده بود، گروهی مسیحی نسطوری و یهودی را در آن محل دیده و از آنها یاد کرده است.
بعضی از قدیمی ترین و مشهور ترین کالج ها در هند ، آنهایی هستند که توسط هیات های مذهبی با راهنمایی الکساندرداف تاسیس کرده اند؛ از جمله کالج ویلسون در بمبئی ( تاسیس سال ۱۸۳۲)، کالج مذهبی مدرس (تاسیس سال ۱۸۳۷)، کالج نوبل در ماسولی پاتام (سال ۱۸۴۴) و کالج جونز در اگرا (سال ۱۸۵۳). یکی از فعالیت های مبلغان مسیحی پرداختن به امور عمومی مردم مانند آموزش بهداشت به قبایل بوده است.
لغت سیک از کلمه ی سانسکریت سیسیا به معنی نظام ویاسیک به معنی ساختار، گرفته شده است. آیین سیک از تاثیر یگانه پرستی اسلام و چند گانه پرستی آیین هند و در مرزهای پنجاب – یعنی جای که دو مذهب نخستین بار در هند با یکدیگر برخورد کردند – زاده شد. بنیانگذار این مذهب در هند ، یک مرشد هندی به نامناناک بود. وی با این ادعا که اسلام و هندوئی وجود ندارد و تنها یک خداوند هست که همانا حقیقت مطلق است، کوشید این دو مذهب را آشتی دهد. جانشینان ناناک تغییرات زیادی برای قطع وابستگی شدید سیک ها و هندوها اعمال کردند و پس از مدتی، روحیه ی جنگجویی و نظامی گری بر آیین سیک مسلط شد. سینگ به معنای شیر است و پسوند نام فامیلی اغلب سیک هاست که نشان از این روحیه دارد.
در زمان یکی از رهبران این آیین، گوبیندسنگ، آیین سیک، شکل جدیدی به خود گرفت. آنها می بایست در میان عامه مردم مشخص می بودند و از قوانین کاف های پنجگانه پیروی کنند که عبارتند از:
۱- کش: ریش و موهای خود را بلند کنند؛
۲- کنگا: شانه های فلزی به موهای خود بزنند
۳- کچه: شلوارهای کوتاه برای تحرک جنگاورانه بپوشند
۴- کرا: به دست راست خود دستبند فلزی داسته باشند.
۵- کرپان: همیشه با خود شمشیر یا چاقو حمل نمایند.
همچنین در آیین سیک، استعمال دخانیات، نوسیدن مشروبات الکلی، ازدواج با زن مسلمان و خوردن گوشت جانوری که به طریق اسلام ذبح شده باشد، حرام است.